Cascara
Detailní popis produktu
Výroba cascary se liší podle zeměpisného původu a způsobu zpracování kávy. V některých oblastech se slupky suší spolu s kávovými zrny a jsou odděleny až v pozdější fázi zpracování. V jiných oblastech jsou slupky odděleny okamžitě a suší se samostatně.
Jak si připravit cascaru?
Cascaru si nejlépe připravíme stejně jako ovocný čaj, 10g nasypeme do sítka a necháme luhovat v 500ml horké vody 5 - 8 minut.
Někdy se také používá jako ingredience v různých nápojích a dezertech, například v sirupech nebo v kombinaci s alkoholem.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Cascara |
---|---|
Země původu: | Costa Rica |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.